Verborgen frame

Geplaatst op

Steeds vaker wordt er serieus naar de inrichting van de werkplek en kantine gekeken. Eerder al zag je het kantoor van Rotterdam Engineering voorbij komen. Toen de developers van Eleven hun werkplek naar een andere verdieping verhuisden lieten zij het interieur opnieuw ontworpen door Design Studio Nu.

De medewerkers van Eleven eten de lunch nu aan een opvallende, hoge eettafel. Deze tafel met smalle, hoge poten van eikenhout zou met alleen hout niet stevig te maken zijn. We hebben een stalen frame gemaakt en daaromheen het hout verwerkt.  Het tafelblad is van composiet.

     

Boven het keukenblok is in eenzelfde stijl een lattenframe gemaakt, om de lampen meer cachet te geven. Het keukenblok is van eiken gefineerd MDF, gespoten met blanke lak en heeft ook een blad van composiet.