Kantoorinrichting

Geplaatst op

Een tribune als loungeplek en een zwevende tafel van 6 meter. De ontwerpers van het nieuwe kantoor voor Ticketmaster waren bij ons aan het juiste adres.

Design Studio Nu ontwierp het interieur van dit kantoor. Wij maakten een tribune en banken, beplakt met de vloerbedekking. Zo loopt het zwarte houtpatroon door in de meubels.

De gekoppelde witte kasten scheiden de werkplekken van elkaar. Het waren er zoveel dat het bijna seriewerk was om te maken. De leren greepjes hebben we speciaal laten verven in de huisstijlkleur blauw van Ticketmaster. Op deze foto zie je ook de lampen die door Studio Snowpuppe zijn gevouwen van oude concertposters.

Nog een eyecatcher in het kantoor is de ‘zwevende’ tafel. Het eiken blad van 6 meter hangt aan twee pilaren en wordt in het midden nergens ondersteund. Hiervoor lieten we een zwaar metalen onderstel maken.

Een hele klus, en het resultaat mag er wezen!