Inrichting van een zolder

Geplaatst op
Ingebouwde kasten zolderkamer

Als je thuis een zolder met een puntdak hebt, komt het je vast bekend voor: standaard meubels kan je er niet makkelijk in kwijt. Wij hebben onlangs gewerkt aan het interieur van twee zolderkamers met puntdaken, waarbij de meubels zo zijn gemaakt dat er nauwelijks ruimte in de kamer verloren gaat.

Op deze mooie zolderverdieping hebben we een kast tussen de schuine daken op maat gemaakt. Het materiaal van de kast is MDF en in wit gespoten. Door het hout met een v-groef te vrezen, past het mooi bij de ouderwetse uitstraling van de houten balken.

Ingebouwde kasten zolderkamer
Op deze zolderkamer hebben we gewerkt aan de kasten en de lambrisering.
De deuren van de kast zijn gemaakt van eiken.

Verder hebben wij de lambrisering achter het bed geplaatst. Deze breekt de muur mooi en geeft een extra kleur aan de kamer. Bovendien is het meteen een schapje waar lijsten op geplaatst kunnen worden. In het hout van de lambrisering hebben we lampen geplaatst.

Ontworpen door Architecten aan huis.

Ook op een andere zolderkamer hebben we een kast gebouwd die de ruimte efficiƫnt inricht. Er is gekozen om geen handgrepen te plaatsen, zodat de kasten bij elkaar een mooi geheel zijn. De kasten zijn te openen met een duw klik.

De kasten zijn gemaakt van noten gefineerd MDF met een blanke lak.

Tussen de kasten zijn witte vlakken gebouwd met daarachter LED licht dat er mooi doorheen schijnt. Bovendien is er een wit blok gebouwd waar het bed precies in past, met aan de zijkant ingebouwde nachtkastjes. Door gebruik te maken van op maat gemaakte meubels die mooi aansluiten op elkaar, kunnen zolderkamers op een slimme manier worden ingericht.

Houtwerk

ADRES: Schieweg 15, 2627 AN DELFT

info@houtwerk-delft.nl

DATUM: 170126

SCHAAL: 1:50

 

0031 (0)15 2125761