De meerwaarde van handwerk

Geplaatst op

Bij Houtwerk werken mensen die hun vak verstaan. Alle meubels die onze werkplaats verlaten zijn speciaal voor onze klanten ontworpen, gemaakt en afgewerkt. En dat voelt bijzonder als we het afleveren!

Als je op zoek bent naar nieuw meubilair is het misschien verleidelijk om naar een dertien-in-een-dozijn-oplossing te kijken. Maar eigenlijk alleen vanwege de prijs. Fabrieksmeubels gaan niet lang mee en zouden op elke plek kunnen staan.

Of je zelf al weet hoe het precies moet worden, of dat samen met ons bedenkt: een handgemaakt meubel past altijd exact bij jou en de ruimte. Je kiest zelf de stijl en het materiaal. We hebben honderden houtstalen liggen om je een indruk te geven van de mogelijkheden. En kun je niet kiezen, dan kun je altijd nog voor een opvallende kleur gaan, want we hebben een eigen spuiterij.

Dat zie je bijvoorbeeld bij deze iepen maatkeuken. De opdrachtgevers dachten maanden na over de houtsoort, en met resultaat.

Handwerk kan naast uniek ook heel praktisch zijn. Denk maar eens aan een zolder met een schuin dak, een gek nisje of een pilaar in de kamer. Om het meeste uit die ruimte te halen is een kast of tafel op maat onmisbaar. Houtwerk meet het voor je op en zorgt dat het aansluit.

Zo maakten we een betontafel voor een zolder die was uitgebouwd, maar waar nog een dragende balk midden in de kamer stond. We maakten een mal van de balk. Zo zorgden we ervoor dat de tafel in twee delen om de balk heen sloot.

Onze vakmensen maken kwaliteitsmeubels die gemaakt zijn naar jouw wensen en die bijdragen aan de sfeer van je huis of kantoor. Klop bij ons aan voor een echt stuk vakmanschap waar je blij van wordt.

Houtwerk

ADRES: Schieweg 15, 2627 AN DELFT

info@houtwerk-delft.nl

DATUM: 170126

SCHAAL: 1:50

 

0031 (0)15 2125761