Het Recovery Project van Ikea Delft

Geplaatst op
Werkplaats Ikea Delft

De meubels van Houtwerk zijn beroemd, maar er is één meubelbedrijf in Delft die nog bekender is. In binnen- en buitenland. Daar werken wij dan weer mee samen.

Samen met IKEA Delft werkten wij voor het Recovery Project. We hebben een houten interieur gebouwd in hun werkplaats. Het was weer eens iets nieuws om bezig te zijn in een andere (meubel)werkplaats dan die van onszelf.

Met het Recovery Project focust Ikea Delft zich op duurzaamheid door oude producten te recyclen. Hiervoor is er een aparte werkplaats waar meubels en producten worden opgeknapt of gerepareerd. Wij hebben verschillende afscheidingen gemaakt in deze ruimte, met daarachter een kantoorruimte, gereedschappen en een plotter om nieuwe dozen uit te snijden in de juiste maat.

Transparante afscheiding
Holle koker

Achter deze semi-transparante afscheiding worden meubels opgeknapt. We hebben gewerkt met holle kokers, waardoor het een lichte constructie is geworden. In de kokers hebben we groeven gemaakt, zodat daar de kanaalplaten en de ledstrips tussen geplaatst konden worden.

Kantoor
Het kantoor is gescheiden van de gehorige werkplaats met een houten wand.
Houtwerk

ADRES: Schieweg 15, 2627 AN DELFT

info@houtwerk-delft.nl

DATUM: 170126

SCHAAL: 1:50

 

0031 (0)15 2125761