Interieur van eiken

Geplaatst op
Eiken houten kast

In deze jaren ’30 woning in Rotterdam hebben we gewerkt aan een eiken houten interieur in de slaapkamer, badkamer en hal. Door hetzelfde houtsoort in verschillende ruimtes te laten terugkomen, wordt het interieur van het huis een mooi geheel.

Het interieur is ontworpen door Design Studio Nu. De opdrachtgevers wilden de twee bovenste verdiepingen van het huis renoveren, waarbij ouder en kind een eigen verdieping kregen. Op de zolderverdieping van de ouders hebben wij een kast gemaakt die niet alleen extra opbergruimte biedt, maar ook de slaapkamer van de werkplek scheidt. In het midden van de kast zit een doorgang die kan worden afgesloten met een schuifdeur. Wanneer de doorgang geopend is, zit de schuifdeur mooi verstopt achter de kasten. 

De badkamer is zowel vanuit de slaapkamer als de werkplek te bereiken. Hier hebben we een ombouw van een bad gemaakt. Het eikenhout geeft een warme en moderne uitstraling in de badkamer.

Badombouw in badkamer
In de badkamer hebben we een eiken houten badopbouw gemaakt. Fotografie: Rachel van Loenen

Voor een warm ontvangst hebben we in de entreehal gewerkt aan eiken houten kastjes. Deze bieden extra opbergruimte, want het is immers fijn wanneer het huis er netjes en warm uitziet bij binnenkomst.

Eiken houten kast hal
Eiken houten kast hal
Eiken plank in slaapkamer
Fotografie: Rachel van Loenen

Houtwerk

ADRES: Schieweg 15, 2627 AN DELFT

info@houtwerk-delft.nl

DATUM: 170126

SCHAAL: 1:50

 

0031 (0)15 2125761