Moderne keuken in klassiek herenhuis

Geplaatst op

In een herenhuis in Den Haag hebben we onlangs een complete keuken gemaakt, ontworpen door Lexi Beckord. De hoekkeuken bestaat uit keukenblokken met laden, een zwarte spoelbak en een inductie kookplaat met in het midden een downdraft. Het voordeel van deze afzuigkap is dat het nauwelijks te zien is, en dat zorgt voor een strak keukendesign.

De inductie kookplaat met downdraft 
De gouden kraan oogt mooi bij de zwarte spoelbak

Zowel de bladen als het spatscherm van het keukenblok zijn gemaakt van Dekton. Dit is een dun keramisch materiaal dat uitzonderlijk slijtvast is. Perfect om te gebruiken als keukenblad!

 

Waar hebben we dan alle grote keukenapparaten geplaatst? Hiervoor hebben we een hoge apparatenkast gebouwd met een koelkast, vriezer, oven en magnetron.

De fronten van de kast en keukenblokken zijn gemaakt van ultramat zwart HPL. Verder hebben we een nis met verlichting in de kast gebouwd, gemaakt van eiken gefineerd MDF, die is gespoten in blanke lak. Aan de achterkant van de keukenblokken is een open kast en een achterplaat aan het zitgedeelte gemaakt van hetzelfde materiaal.

 

De achterkant van het keukenblok bevat een open kast en een zitgedeelte
Houtwerk

ADRES: Schieweg 15, 2627 AN DELFT

info@houtwerk-delft.nl

DATUM: 170126

SCHAAL: 1:50

 

0031 (0)15 2125761