• Gebruik

  • Stijl

  • Materiaal

  • Product

HPL koelkast

In de keuken moest de koelkast worden ingebouwd. Dit hebben wij gedaan door HPL te gebruiken, een kunststof plaat met houtstructuur. 

Kookeiland

Aan de andere kant van de glazen wand hebben wij het keukenmeubel gemaakt. De gouden randen van het kookeiland en de balie zijn gemaakt van Sibu.

Houten wandkast

Deze wandkast op zolder is netjes weggewerkt in de kamer, maar heeft toch nog een enorme opbergruimte. 

Afgerondde balie

Door solid surfacing te gebruiken, heeft de balie een mooie seamless look gekregen. 

Solid surface badkamermeubel

Deze meubels zijn gemaakt van solid surface: een kunststof materiaal met bijzondere eigenschappen. Een leuk detail zijn de stippeltjes op het materiaal, die de wasbakken wat levendiger maken.

 

TV kast

Tegenover de tribune hebben we een kast gemaakt waar een televisie in wordt geplaatst. 

Schuine tribune

In deze kinderkamer in de Markthal hebben we tegen het schuine vlak een trap aangebouwd. Hier zijn grondplaten op gelegd waar uiteindelijk matrassen op komen. Ook kan het bouwwerk gebruikt worden als een tribune om televisie te kijken.

 

Zwarte TV-meubel

De zwarte tv-meubel valt goed op naast het lichte hout. Achter de kleppen zit apparatuur waarbij de bedrading achter het meubel is weggewerkt.

Eiken gefineerde kast

Deze kast is gemaakt van een combinatie van wit gespoten mdf en eiken gefineerd hout. De deels open constructie geeft de gelegenheid om het huis te stijlen met accessoires die mooi bij het eikenhout kleuren.

Akoestische panelen

In dit natuurlijk belichte appartement zorgen deze houten akoestische panelen niet alleen voor heel veel sfeer, ook zijn ze nuttig voor het creeren van rust door de akoestische absorptie. In de gang zijn aan het paneel haakjes toegevoegd die dienen als kapstok.