Wandkast op zolder

Geplaatst op

Een wandkast op de zolderkamer? Dat kan soms erg lastig zijn door het dak. Daar deinzen wij echter niet voor terug, ook als het soms onmogelijk lijkt. Afgelopen zomer hebben wij creatieve oplossingen gezocht voor het maken van een wandkast. 

De eerste en meteen de belangrijkste stap is om alles goed op te meten. In dit specifieke geval hadden we te maken met een kilkeper, een stuk dakconstructie aan de binnenkant van het huis, waar we omheen moesten bouwen. Met behulp van lasermeters hebben we alle afmetingen nauwkeurig op kunnen meten en is de bouw in onze fabriek begonnen.

Van buitenaf is het bijna niet te zien dat deze wand ook dient als kast. De deuren zijn weggewerkt in het ontwerp en ook is er gekozen voor een druksysteem in plaats van deurknoppen. Allemaal om de kast er zo veel mogelijk uit te laten zien als één geheel.   Ook hebben wij het hele binnenwerk gemaakt. De kasten verschillen met hangruimte, lades en overige kastruimte. Allemaal zijn ze uitgerust met verticale led strips, die worden geactiveerd zodra de kastdeur wordt geopend.

Houtwerk

ADRES: Schieweg 15, 2627 AN DELFT

info@houtwerk-delft.nl

DATUM: 170126

SCHAAL: 1:50

 

0031 (0)15 2125761